emmylaursen!

Ut med julen

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra helg so far. Igår var jag så trött hela dagen, trots att jag var ledig. Geof hade besök av equiterapeuten och Stokes fick vila. Som jag skrev i torsdags så trodde inte jag att Geof skulle fixa akupunktur, men han tog det riktigt bra och fick 4-5 nålar. När Mia masserade på vänster sida tyckte Geof att det var så skönt, så han gjorde en massa roliga miner med ansiktet och visade verkligen att det var skönt med massage. Behandling igår- promenad idag.

Annars har jag och Emil kastat ut julgranen och plockat ner all juldekorationer. Kändes som att det var dags för det nu. Vi hann med en sväng till stan och handlade lite nytt smått och gott till lägenheten också, bilder kommer imorgon. Så på eftermiddagen har det varit mycket pyssel och städning här hemma. Det ramlade av så mycket barr från granen så det såg ut som att vi försökte odla en gräsmatta inomhus.. ;)

Imorgon ska vi upp till ridhuset med Geof och vi får se vad vi hittar på med Stokes. Har även träning om 2 veckor med båda hästarna! Men ikväll blir det inte mycket gjort, utan bara ladda batterierna till kommande vecka. Då blir det ut på äventyr!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas