emmylaursen!

Underbar vinterdag

Imorse när jag vaknade var det riiiktigt kallt ute. När jag gick upp runt klockan 8 så var det -19 grader ute, men det blir lite varmare åtminstone när solen kommer fram. Jag åkte till Geof och red ut i skogen i ungefär en timme. Det var friskt i luften och ungefär -13 grader, men var man bara varmt klädd så gick det bra. Underlaget längs vägen var helt perfekt. Hårt packad snö hela rundan runt, så det blev mycket trav och galopp för den unga herren. Väl tillbaks fick han gå ut och äta lunch i hagen <3

Sen var det snabba puckar. Hem, byta om och laga mat i ett och samtidigt springa runt och byta om från stallkläder till vanliga så man kunde åka till jobbet. Svängde förbi Jenny på Blink Beauties och fyllde på fransarna en sväng innan jobbet. Jobbade 13.30-18 och faktiskt så var detta en relativt lugn dag på jobbet. På väg hem stannade jag och tankade (drog mig för att ens gå ur bilen) och stannade även vid affären för att handla mat tills imorgon kväll.

Jag börjar vid 11.30 imorgon, så tanken är väl att jag ska rida åtminstone en häst innan jobbet så det inte blir allt för stressigt efteråt. På fredag kommer equiterapeuten till Geof och ska ge honom lite laserbehandling och massage. Jag tror inte att han är riktigt redo för akupunktur än.. ;)

Glöm inte bort frågestunden som ni hittar -HÄR-

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas