emmylaursen!

Svar på frågestunden

Q: Vad är ditt bästa minne av 2017? Det sämsta?

A: Mitt bästa minne var nog att vi köpte Geof och att jag träffade Emil. De minnena kommer på delad första plats. ;)
Det sämsta minnet jag har är att Stokes blev dålig i grovtarmen och att vi fick åka till veterinären me honom. Allting löste sig och han fick äta medicin i 1.5 vecka innan magen var helt bra igen.

Q: Har du nån bästa vän/vänner?

A: Självklart är Emil min bästa vän, men utöver det så har jag kompisar som jag umgås väldigt mycket med. Dock tänker jag inte så mycket på att någon är just min bästavän, utan man umgås med de man tycker om.

Har du gått på krogen?

A: Jajemen.

Q: Hur hanterar du bråk? Jag har bråkat med en kompis och vet inte vad jag ska göra :(

A: Oj, en ganska svår fråga faktiskt. Ingenting går att sopa under mattan, utan det bästa är att prata om det på en gång. 

Q: Flyttat hemifrån? Hur kom det sig?

A: Allting började väl att dels ville man ha någonting eget, men även att jag och Emil ville bo tillsammans. Vi letade lägenhet i 2 veckor innan vi fick den vi bor i nu, så det gick fort och vi lyckades pricka rätt när lägenheten blev ledig.

Q: Det bästa samt sämsta med att flyttat hemifrån?

A: Det bästa är helt klart att man kan göra som man själv vill och man sätter sina egna rutiner. Det sämsta är väl egentligen att diska, för tvätta är inte så jobbigt. Nu är det visserligen Emil som brukar tvätta, men aja. Sen är det inte så roligt vissa vardagar när man är hemma ensam, då Emil jobbar borta. Men samtidigt så hinner man få lite egentid.

Q: Hur är det att ha två hästar på olika ställen?

A: Ja, det är inte optimalt på långa vägar men man måste försöka pussla ihop det ändå. Nu står det med cirka 1.5 timmes avstånd (sedan vi flyttade Geof igår) och visst, restiden är ganska tungjobbad men det känns bra att jag kommer få hjälp hos Jon med träning/tillridning av Geof. Det som egentligen är jobbigast är att man måste ha två av allting. Två ridhjälmar osv. Glömmer man något på ena stället blir det ganska jobbigt. ;)

Q: Vad tycker du om alkohol?

A: Jadu, jag föredrar egentligen typ Coca-Cola framför en cider men visst, ska man ut på krogen/fest så kan det vara trevligt.

Q: Kom du in på högskolan? 

A: Nej, inte detta året.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas