emmylaursen!

Stor förändring

Det är dags att gå och lägga sig snart, för imorgon ringer klockan redan 05.45. Jag börjar inte jobba förens 11.45, men vi ska hinna med en hel del innan jobbet. Det är nämligen så att idag fick vi beskedet om att vi har fått en ny stallplats och i och med att jag åker till Karlstad på torsdag så ville vi flytta Geof innan det. Den enda dagen som är över är imorgon så det blev väldigt snabba puckar. Vi kommer lasta upp honom och åka med han till det nya stallet innan jag börjar jobba och åka en runda till efter jobbet för att få med all "övrig" utrustning. Det känns lite ledsamt att behöva lämna stallet jag står i nu då jag har fått så mycket hjälp, men samtidigt behöver man blicka framåt och se vad man behöver göra för att nå sina mål.

Jag får hjälp med Stokes imorgon, så allt fokus kommer ligga på att Geof's flytt. Det kommer nog bli toppen med allting bara man har kommit in i de nya rutinerna men samtidigt kommer det bli ett pussel med att få ihop alla timmar på dygnet. Som tur har jag mamma och pappa som hjälper till så mycket de bara kan, utan dom hade jag nog garanterat inte kommit någonstans. 

Denna natten tror jag att jag kommer ha svårt att sova. Det kommer vara tankar om imorgon, hur det kommer bli i framtiden och lite separationsångest eftersom det kommer vara lite svårare att åka spontant till stallet i och med att det tar 1 timme dit.. Men som sagt, allting kommer lösa sig under resans gång och jag är 100% säker på att detta kommer bli riktigt bra.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas