emmylaursen!

Solig lördag

Hej på er! Natten till idag sov jag riktigt riktigt dåligt.. Vaknade flertalet gånger och hade svårt att somna om. Verkligen det man behöver när man börjar bli sjuk. Hur som helst, så lyser solen ute idag och det underlättar lite. Hästarna fick frukost imorse med Stokes fick stå kvar inne, då Erica skulle ut och rida. Herregud vilken missnöjd ponny man kan ha. 

Idag ska Geof få jobba i ridhuset. Men med tanke på att det är så bra väder så tänkte jag att om det var någon annan i stallet samtidigt så kanske man skulle kunna haka på dom och rida ut en sväng. Jag har noll koll på ridvägarna runt om där Geof står nu, så det skulle var ganska bra att veta någon åtminstone så man inte behöver vara i ridhuset varenda dag. Är ingen i stallet så blir det nog ridhuset ändå. 

Annars så händer det inte så mycket mer denna helgen. Jag och Emil ska på en visning imorgon på en superfin lägenhet och även åka på en liten shoppingrunda. Lite små saker som behöver köpas in men annars blir det bara att ta det lugnt!

Han är verkligen sååå duktig på att stå till när man ska ta kort..

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas