emmylaursen!

Precis som jag trodde

... så kommer förkylningen krypandes. Jag har tagit några Alvedon idag och det har väl hjälpt, men ändå. Man blir verkligen helt matt och efter att jag hade varit i Avesta hos Geof så var jag helt slut. Det är ungefär 2.5-3 timmar i bilresa tur-och-retur. När jag kom hem efter allt så fick Emil lov att följa med till Stokes då jag inte ens orkade köra dit själv. Stokes fick longeras en kort sväng idag. 

Geof stod som ett litet ljus när jag rakade honom idag. Tror han tyckte det var ganska skönt att bli av med all päls. Jag ska be mamma ta kort på honom imorgon så ska ni få se! Stencool 6-åring det där alltså, han är underbar i hanteringen. Jag trodde först att det skulle bli världens väsen när vi skulle raka honom, men nejdå. Han passar på att sova en stund. ;)

Imorgon har jag hästarna på morgonen, jobbar på förmiddagen och ska sedan till Geof och hoppa honom. Det blir förhoppningsvis några språng i stora ridhuset. Jag har även scoutat ut lite pay n jumps och den 4:e februari är det en i Falun som lockar.. Återstår att se vad som händer!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas