emmylaursen!

Nyårslöften??

Detta med nyårslöften. Jag tycker bara att jag glömmer bort mina hela tiden. Kanske för att de inte är så viktiga för min del. Oavsett, så har jag faktiskt ett nyårslöfte till mig själv detta året och det är att våga misslyckas och följa magkänslan. Okej, det kanske är två men jag räknar det som ett. Misslyckas är något som jag (precis som varenda tonåring tror jag) är stundtals riktigt obekväm med. Tråkigt nog så är det en sådan enkel sak som gör att man inte lever sitt liv till fullo.

2018 ska även bli en bra tävlingsår har jag bestämt mig för. Vi kommer främst att satsa med Geof och Stokes kommer få åka med på lite träningar och även någon tävling. Planen med Geof är att den officiella debuten ska göras den 3:e mars i Gagnef. Dels för att det är mycket plats där och för att jag har tränat på den anläggningen tidigare med honom, så det blir ett ställe han är van med. Lite oklart vad jag siktar på att rida för höjd, men det är egentligen inte det viktigaste. Debuten får man alltid ta med en nypa salt.

Jag ska även försöka lägga ner lite mer tid på bloggen, så det blir lite mer jämn kvalité. Nu på sista tiden har det blivit svajigt, dels för jobbet tar en hel del tid och dels för att jag inte har haft en dator som har fungerat perfekt. Måste även bara poängtera att for.me's app är under all kritik. Så fruktansvärd dålig och tråkigt att de inte lägger mer tid på den.. 

Men hörrni, något som fortfarande är lite roligt är att jag har kvar mitt .se-domän trots att jag bara provade gratis i ett år men det verkar ha förlängts. Ibland ska man ha tur ;)

2018, bring it on.

<

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas