emmylaursen!

Markarbete och klippning

Hej! Är allting bra med er? Igår var jag riktigt riktigt trött så jag orkade inte skriva något riktigt inlägg. Igår red jag Geof i ridhuset och red ut på Stokes. Idag blev det en väldigt lång dag då jag gick upp strax efter klockan 6 för att åka med mamma till Avesta. När vi väl kom till Geof så hade vi en del att göra, vilket gjorde att vi fick lägga på ett kol. Jag markarbete Geof i ridhuset och han blev riktigt svettig, så på fredag ryker pälsen på denna herren. Efter att vi var klara i stallet åkte jag till jobbet och hann äta lunch innan jag började, vilket var ganska tur för hade jag fått lov att äta vid klockan två så hade jag nog hungrat ihjäl. 

Jobbade några timmar innan det var dags att åka till Stokes. Innan jag rakar Geof så kände jag att jag ville prova den nya klippmaskinen och ja, prova att göra allting själv. Det gick riktigt bra trots att Stokes har några ställen som han är lite känslig på. Rakningen blev godkänd åtminstone för att vara första gången! Sedan har han hur många virvlar som helst också så man förstår ju inte riktigt hur man ska göra alla gånger. Hur som helst, det gick bra och nu känner jag mig lite säkrare tills fredag.

Det snöade natten tills idag men nu på eftermiddagen/kvällen så har det blivit plusgrader!? Så det var som is på gatorna ute, så jag vågade inte riktigt rida ut. Det finns knappt nå vägar att rida på heller, då det antingen inte är plogat eller så hänger det en massa kvistar/mindre träd över vägarna/stigarna så det är nästintill omöjligt att komma förbi.

Imorgon jobbar jag ett långt pass och sedan ska jag motionera Stokes om underlaget har blivit någorlunda utanför gården. Sen ska det väl pysslas en del här hemma innan en ledig (från jobb) fredag väntar <3

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas