emmylaursen!

Hästar och hockey

Då går vi mot helg igen. Imorse var vi (läs Emil) uppe och fixade tvätten innan jag åkte till jobbet. Det blev ett kort pass på förmiddagen innan jag slutade för dagen och åkte hem. Var egentligen bara hem och vände, innan vi åkte till stallet och de två små hästisarna. Båda två vilade idag och imorgon ska vi upp med Geof till ridhuset. Det kommer bli väldigt spännande att se hur mycket energi det finns i honom. Min gissning- en hel del. ;) 

Vi avslutade kvällen med hockey i Leksand. Klockan 02.00 är det JVM-final på tv men jag tror inte att jag klarar av att vara vaken tills dess ens. Igår gick jag och la mig tidigare än Emil men kunde inte somna, så jag gick tillbaka till soffan och somnade bredvid honom inom 5 minuter. Sen är det fortfarande nå skumt med värmen i vår lägenhet och de håller på att fixa det för fullt. Ena dagen kan det vara glödheta element och andra dagen ljumna, och då har vi inte rört dom.

Hur som haver, imorgon blir det sovmorgon följt av ridhuset med Geof. Annars är dagen ganska oplanerad. Det kanske blir lite mer städning här hemma och börja plocka ner julpyntet.

Älskar verkligen luvan på min Svea-jacka. Man försvinner ju i den haha

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas