emmylaursen!

Här kommer förkylningen...

Hello, idag har det varit en lång dag (igen). Jag vaknade runt klockan fem imorse och hade så svårt att somna om. Jag låg säkert i minst 45 minuter och bara stirrade rätt upp i taket. Lyckades somna om en stund för att sedan vakna när klockan ringde imorse. På jobbet var det verkligen en seg dag. Det fanns knappt någonting att göra så det blev en del dö-tid. Ska bli bra med lite utbildning senare så man får göra fler saker, så slipper dagarna gå så långsamt ibland.

För övrigt så är det en isgata här utanför lägenheten och på egentligen varje övrigt gata i närheten. Stokes vilade igår, då det var ännu värre underlag men idag hade de åtminstone hunnit grusa. Vi tog på oss reflexer och gick på en promenad, så långt som det gick. Imorgon får vi se vad vi ska göra, väder och vind styr just nu det mesta.

Dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk.. Det är ju riktiga förkylningstider nu och jag vill verkligen inte bli sjuk så jag gör allt i min makt för att det inte ska bli värre. Men är 99% säker på att det ändå kommer vara värre imorgon. Jag kan med största sannolikhet säga att denna helgen kommer spenderas i soffan.

Hörs imorgon,

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas