emmylaursen!

Gårdagen + idag

Hej på er! Är allt bra med er? Jag kom hem sååå sent igår från stallet. Klockan var nog närmare kvart i elva innan jag var hemma och då skulle man dessutom laga någon form av middag. Men nej, det orkade jag inte så jag drack ett glad juice och gick och la mig. Jag fick lite sovmorgon imorse och det var en tuff dag på jobbet. Telefonen ringde jämt och jag hade en fruktansvärt otrevlig man i telefonen i 20 minuter. Han skrek på mig, sa en massa svordomar och tyckte allting var värdelöst. Aja, bara göra det bästa av det.

Hur som helst, vi lämnar jobbet på jobbet och tar inte med oss det hem. Geof fick åka upp till ridhuset igår och jobbade på riktigt bra. Jag märkte att han var lite "på" och stark, så det tog ett tag innan jag verkligen fick honom till riktigt arbete. Sen var han riktigt fin! Stokes reds ut en sväng idag och även idag. Geof fick ut i skogen och springa av sig lite och tanken är att imorgon ska jag åka dit innan jobbet och rida en längre sväng på honom.

Det börjar bli så kallt nu också. När jag åkte hem från stallet idag var klockan 17 och det var redan -10 grader ut.. Fryser ju så fort man kliver utanför trapphuset här hemma. Det är nog dags att köpa en riktigt varm vinterjacka tror jag. Är lite sugen på dunjackan från Kingsland, så länge det inte är äkta dun det vill säga.

Nu ska jag krypa ner i soffan och göra absolut ingenting resten av kvällen. Ta hand om er och glöm inte frågestunden HÄR.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas