emmylaursen!

22:02

Go'kväll, är allt bra med er? Jag sov inte speciellt länge imorse, men de timmarna jag sov var 100% djupsömn. Idag skulle jag och Emil ha gått på lägenhetsvisning, men mäklaren ringde ungefär en timme innan visningen och sa att lägenheten hade blivit såld. Alltså den var verkligen så fin, men den låg på första våningen och vi föredrar helst andra våningen eller högre upp. Inte för att vi har någon panik med att flytta ifrån vår nuvarande lägenhet, men det kan vara kul att kika runt lite. :)

Jag och mamma tog en sväng till Geof och pussade på honom. Han fick springa av sig lite i ridhuset men det är inte så mycket spring nu för tiden utan mest trav längs fyrkantspåret. Han har fattat grejer nu med det hela. Han var i alla fall pigg och glad som vanligt! Efteråt var jag hem och vände en sväng innan jag åkte till Stokes. Han fick gå ett kortare pass på ridbanan, men han var så fin! Riktigt wow-känsla idag när jag red och det är så kul att ha två helt olika hästar och att kunna växla mellan dom. Det är kontraster verkligen. Jobbade på serpentinbågar, mycket volter och sånt med Stokes och han gjorde det så bra.

Kvällen avslutades med ishockey och middag här hemma, innan Emil åkte till Karlstad igen. Nu är det bara att ladda om för en ny vecka och nej- förkylningen har inte släppt för 5 öre. Jag och nässpray är bra kompisar nu.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas