emmylaursen!

Två lediga dagar framöver

Dagarna springer bara förbi nu känns det som. Måndagen är avklarad i alla fall och Geof var glad över att få lösgaloppera lite i ridhuset. Han bjöd på något litet bocksprång och sprallade omkring. Vädret har varit dåligt hela dagen här med snöblandat regn, därav fick det bli ridhuset istället för att rida ut en sväng idag. Avslutade kvällen hos Stokes som fick skrittas ut en sväng i all snö. Jag hann även förbi Like a Horse i Borlänge för att köpa irish mash till Geof + lite ludd att kunna sätta på förbygeln. Har märkt att han har fått lite skav överallt, så pälsen är nog lite extra skör denna tiden på året.

Från Stokes tog jag även med mig ett tredelat bett med fasta ringar som jag eventuellt tänkte prova på Geof imorgon, eller om jag kör på Trust-bettet. Hur som helst, så ska jag prova mig fram lite. Jag är sugen på att åka förbi Hööks och köpa ett par chaps, alltså ett par långa som täcker hela benen. Skönt på vintern och praktiskt! I och med att jag är ledig imorgon så har jag väl egentligen all tid i världen till att fixa med sådant småplock. 

Imorgon blir det markarbete för Geof och ridbanan för Stokes. Eventuellt kanske ridhuset, beror på väder och vind. Godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas