emmylaursen!

Två hästar, två skor

Hej på er! Är allt bra med er? Jag har varit så trött de senaste dagarna så energin går åt till att äta och sova typ. Geof tappade en sko tidigare i veckan men den är nu påslagen. Igår när jag var där fick han springa av sig i ridhuset. Kom till stallet och då märker jag detta på Stokes (se bilden nedan) och det var ju bara att dra ut de lösa sömmarna och ställa in honom. Ingen ridning.. Han var lite varm och var även det idag, så han får vila. Det gör egentligen ingenting när vädret är som det är. Det snöar så mycket här hemma och har gjort det några timmar nu.

Jobbet idag var en plåga med huvudvärken och täppt i näsan, tur att man har kollegor som gör det roligare. Jag jobbade dock bara till 13.30, sen höll jag på att falla ihop. Bara ta pick och pack och åka hem. När jag la mig på soffan somnade jag direkt och sov tills mamma och jag skulle åka till Stokes. Som sagt, han var lite varm även idag så han fick vila. Imorgon är jag ledig så då hoppas jag att jag kan motionera honom och att Geof är good to go så jag även kan rida honom. Markarbete står på schemat i såna fall.

Igår var jag och en kompis på bio. Kände att trots energinivån är nere på noll så kan man ju försöka vara lite social och hitta på något roligt ;) Alltid lika kul att träffa Anna, herregud vad vi skrattar. Blev en skräckfilm och den var väldigt bra faktiskt, men vi både tyckte att den var lite halvfärdig. Hoppas på en fortsättning!

Ska börja laga mat snart tills Emil kommer hem. Vad gör ni?

Roligt..

Btw, kolla på detta!!? Det var sååå gott och med bra sällskap blev det pricken över i:et

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas