emmylaursen!

Sista minuten-träning

Idag blev det lite omstuvning i planeringen när en plats i en hoppgrupp såldes idag för min tränare i Gagnef. Självklart tog jag den på en gång så Stokes fick komma ut och hoppa, som han tycker om väldigt mycket. Jag var till Geof på förmiddagen och red lite enkelt markarbete. Tre galoppbommar som han bara skulle rulla över. Jag kände att han hade en hel del träningsvärk från igår och därför blev det bara 30 minuter i ridhuset. Pysslade sedan om honom och gav han några morötter, innan det var dags för honom att gå ut igen i hagen och äta lite lunch. Det jag verkligen gillar med lediga dagar är att man kan strosa omkring i stallet och göra lite vad som helst. Putsa lite grejer, sortera bland allt man har i skåpet, vika täcken och hålla på. Lite som balsam för själen.

Som sagt det blev lite sista minuten att vi skulle åka iväg med Stokes, men det blev riktigt bra ändå. Vi byggde upp en bana med mycket linjer och relaterade avstånd. Stokes var riktigt pigg! Nu i hoppningen rider jag honom på ett bett från Beris (HÄR ser ni hur det ser ut) och han fungerar riktigt bra på det i hoppningen och även när man rider ut. Idag tyckte jag själv också att jag red riktigt bra. Satte en bra galopp genom hela rundan och sträckte på mig, inte som en potatissäck. Så en stjärna till både mig och Stokes idag.

Imorgon jobbar jag, men har ingen häst att rida. Får hjälp med båda hästarna så jag ska åka och pussa på Stokes bara innan jag ska hem och fixa i lägenheten. Det kröp lite inom mig idag också så fick lov att dammsuga + damma så jag kunde slappna av igen. Får lite panik inombords om jag ser en dammtuss, hehe.

Alla hjärtans-dag idag också. Tänk att vi redan varit tillsammans i över ett år. Tyckte det var nyss vi började träffas. Imorgon kommer han hem igen och då får vi fira alla hjärtans-dag istället. Min fina 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas