emmylaursen!

Ludd överallt

Just nu är Geof inne i en liten skav-period. Allting ligger bra, men sen vi rakade honom är han lite extra känslig. Då får man klä in honom i ludd ;) Ska eventuellt köpa lite med till förbygeln om det visar sig att det behövs. Idag jobbade vi med markarbete. Så kul att de andra tjejerna i stallet är där när jag kommer, så man alltid kan umgås med någon. Så idag var vi två på häst och en på marken som fixade med bommar och sånt. Teamwork makes the dreamwork. 

Idag hade vi fyra travbommar, tre studs och ett fristående räcke. Började med travbommarna och att de bara skulle få rulla på lätt, vila på steget och slappna av. När det var bra gick vi över på studsen som Geof gjorde riktigt bra. Han tyckte nog att det var väldigt jobbigt, men försökte sitt yttersta. Sedan lyckades vi sno ihop någon liten bana innan vi höjde upp räckte på ungefär 120 cm och tog några enstaka språng på det. Det som är så kul med Geof nu är att det känns inte ens svårt eller högt. Vi har börjat hitta varandra och litar på varandra.

Stokes fick ut en tur i skogen och springa i snön, så han var nöjd. Imorgon blir det en ganska identisk dag med idag; Geof först, sen Stokes. Vi får se lite vad vädret tillåter, men troligtvis ska vi rida lite galoppbommar imorgon. Jag hoppas innerligt att en plats på hoppträningen kan bli ledig imorgon så vi får åka med Stokes, annars får vi åka med han till ridhuset bara.

Godnatt!

Tog med detta bettet från Stokes till Geof också och provade det idag. Det är ett tredelat med fasta ringar och något tjockare, vilket gör att det är något "snällare" är de bett som jag vanligtvis rider på (smalt tredelat som blir något skarpare). Geof gick helt okej på detta, trodde det skulle vara värre om jag ska vara ärlig. Skönt att ha något att variera med. Imorgon provar jag nog mitt Trust-bett istället (tjockare tvådelat).

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas