emmylaursen!

Lite update om hästarna

Hej på er! Är allt bra med er? Igår hade vi fullt upp med hästar och allt som skulle hinnas med, därav blev det ingen bloggning. Geof fick travhoppa igår i ridhuset och han var riktigt duktig, men man märkte att han tyckte det var jobbigt. Nyttigt för honom att lära sig vart han har benen och att lösa det själv, så får jag försöka bara hålla traven och rakriktningen. Sen är resten upp till honom. Något som vi kommer träna på mycket framöver, bra styrketräning för den lilla herren. Blev en tur ut i djupa snön idag med Moa och Geof frustade så nöjt så.

Stokes fick longeras igår och red ut en sväng idag. Han var riktigt pigg och glad. Egentligen skulle han ha vilat igår, men det är viktigt att han håller igång och dessutom vilade han onsdag och torsdag med tanke på att han var varm i hoven. Sen han hade magproblem är det viktigt att han rör på sig, men visst en vilodag kan han få. Han är inte så förtjust i att longeras dock, ganska tråkigt om man frågar honom.

Imorgon åker vi på pay n jump med Geof. Det blir en runda på 80 cm att mjukstarta med. Går han bra blir det en runda på 90 cm också. Ska bli spännande! Hoppas på det bästa.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas