emmylaursen!

Eat Pinchos

Efter en fullspäckad dag är det dags att gå och lägga sig. Jag har jobbat några timmar idag, trimmat Geof i ridhuset, varit på Pinchos med Maja och även varit och fixat hos Stokes. Geof var superduktig i ridhuset och det är verkligen guld värt att ha min tränare där som kan hjälpa till. Efter Avesta var det raka vägen till stan och träffa Maja. Lika trevligt som alltid! Pratade om allt och inget över lite mat. 

När vi var klara med middagen åkte jag till Stokes och fixade allting där. Det var -10 grader ute då men kändes som minst -20.. Jag som är så frusen av mig borde verkligen skaffa ett par extra mjukisbyxor eller så att kunna dra över jeansen. Annars är man en isbit när man kommer hem och tina upp i duschen. 

Jag börjar klockan åtta imorgon och jag har bara Stokes att fixa med imorgon. Eftersom jag har så dålig fantasi och är inte speciellt kreativ när det kommer till mat så kommer förmodligen jag och Emil äta thaimat imorgon. Det är verkligen så svårt att hitta nya vardagsrecept som är snabba och enkla. Helst ska det dessutom sköta sig själv så jag kan springa runt och fixa med annat, typ som grytor eller saker i ugnen.

Annars så är det bara full fart mot helg. Ska bli så skönt att få vila då min förbannad förkylning inte släppt riktigt än. Än så länge är helgen inte speciellt planerad, men det kommer nog fyllas på med x-antal saker som behöver göras..

Irish mash med lite äpple i = Geofs favorit

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas