emmylaursen!

Som en spagetti

Åh va fin Geof var på dressyrträningen idag! Det var verkligen så roligt och han kändes som en spagetti i slutet. Som Angelica sa "mjuk från öronen till svansen". Vi jobbade mycket idag med den lite lägre formen och att få hästarna att jobba på avslappnat i den, höja ryggen och bara mjukas upp. Efter ett tag plockade vi upp dom lite mer i formen, men inte allt för mycket. Mycket gymnastik och lösgörande idag, vilket jag tror var vad Geof precis behövde för sin kropp.

I övrigt så blev det panik imorse då min chef ringde och sa att jag hade försovit mig. Blev alldeles vit i ansiktet när hon sa det för jag har inte fått något meddelande om att jag skulle jobba idag. Hur som helst, det var fel från dom inne i stan som sköter bokningarna av oss timvikarier så det blev en riktig rivstart imorse. Hann bara plocka med mig det nödvändigaste (läs nycklar och id-bricka) och borta tänderna innan jag mer eller mindre sprang till jobbet. Men nu har jag dubbelkollat och kollat igen, så imorgon är jag ledig!

Det som står på agendan imorgon är; tömköra/longera Geof, rida Stokes på banan, städa här hemma, tvätta. Kommer säkert på mer imorgon, men vi får börja såhär.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas