emmylaursen!

Planerar om

Jahapp, dagen blev inte riktigt som planerad men ändå bra. Hoppträningen flyttade vi på till helgen, men jag och Malin tog några språng i ridhuset ändå. Geof kändes superfin i kroppen och i slutet tog vi några enstaka språng på en lite högre höjd mest bara för att se så att vi fortfarande kan.. ;) Nästa vecka blir som tänkt nästa vecka i Borlänge på Rommehoppet. Imorgon ska vi rida dressyr för Angelica och hoppas att vi har jobbat på bra sedan sist. Jag har börjat rida Geof mer och mer på remont som nosgrimma och tycker han fungerar väldigt bra på det, men jag kommer nog fortfarande använda kombinerad när jag tävlar än så länge. 

Imorse när jag vaknade var jag trött och när jag kom hem från jobbet var jag trött. Inte lätt ibland heller. Jag la mig på soffan och sov i 1.5 timme helt oavbrutet, innan alarmet ringde och det var dags att åka till hästarna och plocka in dom för middag. Idag var Stokes trött, alltså riktigt trött. Idag har det varit lite varmare än var det har varit de senaste dagarna och sen springer dom nog en del i hagen = trött ponny. Longerade honom ett tag men det var ingen idé, det klippte i ögonlocken på honom.

Har försökt kommit till ro så jag ska kunna sova snart, men vi har någon som sitter utanför hyreshuset och pratar så högt. Imorgon tänkte jag vara ledig och eventuellt jobba till helgen. Godnatt, så hörs vi imorgon

Från förra dressyrträningen, hoppas på en avslappnad och harmonisk hästis

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas