emmylaursen!

Onsdagsgymnastik

Denna dagen har varit riktigt bra och jag har hunnit med en hel del. Jag åkte till Geof imorse och red markarbete, lite lättare med en serie och två små kryss. Han kändes fin, men trots serien och det la jag mest fokus på galoppfattningar på rakt spår. Något som jag märkt att jag är alldeles för dåligt med att träna på.. Lätt att det blir i hörn/på volt, men självklart ska han kunna fatta galopp samlat på rakt spår. Ändå en helt okej träning, red inte så värst intensivt heller. Lite onsdagsgymnastik.. ;)

Sedan åkte jag direkt till Stokes, men jag kände verkligen inte för att stressa innan jobbet idag. Stokes fick därmed vila idag, så rider jag på fredag istället. Tänkte faktiskt bygga fram lite grejer då, så han också få hoppa då det inte blir hoppträning varken denna veckan eller nästa. Han har en framsko som inte sitter helt hundra (en söm har åkt ur) och jag är så rädd för att han ska kliva av sig den och att hoven går sönder ännu mer.. Peppar peppar så sitter den nog kvar tills tisdag!

Annars har jag bara jobbat idag och ska även upp imorgon för att jobba några timmar på förmiddagen. Sen kommer nog min torsdag se ut ungefär såhär; lunch med pappa, Granngården, Geof, Stokes, laga mat. 

Fått nya bilar på jobbet, sååå bekväma att köra!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas