emmylaursen!

Hoppade lilla ponnyn

Hej på er! En ledig torsdag var det idag. Jag pysslade här hemma imorse innan jag åkte till Geof. Idag longerade jag honom inspänd bara för att han skulle få röra på sig och mjuka upp eventuell träningsvärk. Han frustade på och när han fick gå fritt för jag skulle mocka efter han, stod han mest och såg frågande ut till vad vi höll på med. Fixade med lite grejer och gav hästarna lunch innan jag åkte hem igen. En lugn förmiddag.

Lunch hemma för min del och lite soffhäng innan jag åkte till Stokes. Det stod en del hinder framme på ridbanan så jag tog tillfället i akt och passade på att hoppa med honom. Lilla ponnyn tyckte att det var roligt och även jag, då det skiljer sig så mycket från att rida Geof. Kontraster och så nyttigt! Tog något enstaka språng som var lite högre, mest för att känna att det fortfarande finns lite krut i farbrorn.. ;) Efter var han så svettig och lortig så jag schamponerade in manen (den va såååååå lortig nu) och där sadeln ska ligga (viktigt att det är rent där) och spolade av honom länge länge. Vattnet som rann av var ju mörkbrunt och massa grus och smuts. Innerst inne vet jag att han kommer rulla imorgon när han få gå ut i hagen, men han har i alla fall blivit av med en del lort.

Imorgon är det vilodag för de båda hästarna, men jag ska tömköra Chico då Malin är bortrest över dagen. Jag tänkte även försöka hinna till Hööks och köpa gräsbroddar till Geof och ska träffa Anna på kvällen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas