emmylaursen!

Hoppa på gräs- check

Ja imorse kan jag ju inte påstå att jag var speciellt pigg, då det blev väldigt sent efter träningen igårkväll. Förmodligen är det förklaringen till att jag sov två timmar efter jobbet innan jag åkte till Stokes. Idag var det dags för att trimma igenom honom på banan och han kändes fin inför träningen imorgon. Denna säsongen så kommer vi ha en fast plats för Åsa i Mockfjärd varje vecka som vi kan åka på honom med. Han kändes lika pigg och glad som vanligt. 

Tanken med Geof idag var att vi skulle hoppa lite gräs och inte alls högt eller något speciellt, utan bara för att ha provat det inför helgens klasser. Vi började med att mamma hade longerlina och jag red runt som vanligt, men att longerlinan fanns som back up. I och med att jag aldrig ridit honom på gräs så visste jag inte hur han skulle vara eller reagera på omgivningen (gräsplätten vi hoppade på gränsar till en kohage). Han var lite uppskruvad i början och då var det skönt att veta att mamma hade longerlinan, men efter ett tag så "gav han med sig". Skuttade över ett litet räcke på 70-80 cm bara för att prova, inte alls för att hoppa någon höjd. Gräsbroddarna satt bra också och var (för en gångsskull) enkla att skruva i.

Imorgon så ska jag bara jogga Geof lätt på förmiddagen och sen åker vi som sagt med Stokes på hoppträning. Jag ska även ta mig i kragen och göra klart tävlingsplaneringen för resterande månader av detta året. Planen är väl att börja rida avd.A inom kort, stadiga rundor på 120 cm och börja ta tag i det stora målet nästa år....

Fick tyvärr ingen bild/film från när vi hoppade på gräs idag, då både jag och mamma var så fokuserade på Geof för att ens tänka tanken med fotografering/filmning..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas