emmylaursen!

Helgen går i ett

Det är dags att knyta ihop säcken för idag. Äntligen. Inte för att det har varit en dålig dag, utan mer för att jag är fruktansvärt trött. Igår var vi upp till hästarna på morgonen, jag tränade Geof för Linda på förmiddagen och jobbade på eftermiddagen. När jag kom hem från jobbet vid klockan nio tänkte jag mest äta en macka och gå och lägga mig, men en kompis och några till skulle ut så jag hängde på dom. Vi hade en sjukt rolig kväll ihop och vi löste många i-landsproblem i våra alla diskussioner. ;)

Så, 02:30 igårnatt klev jag innanför dörren hemma och vaknade klockan 09:00 imorse av att jag var otroligt hungrig. Gick upp och la mig på soffan, kollade lite serier och försökte bli en människa igen. Geof fick djupvågsbehandling idag och man såg på honom att han njöt av det. Höll på att somna när Maria var och masserade kring halsen/manken. Det är nog det bästa Geof vet, förutom att äta gräs då.. Jag och Emil har inte gjort speciellt mycket idag, mest lagat mat och försökt överleva. Vi båda har varit sjukt trötta hela dagen och jag har varit nära på att somna i soffan flera gånger under dagen. Stokes och jag red ut en sväng i skogen nu på kvällskvisten.

Hoppas att jag kan få "sova ikapp" lite nu och vakna pigg imorgon. Då ska vi träna för Linda igen och köra ett sista genrep inför veckans tävlingar som dessutom är på gräs. Jag är anmäld till 1.10 på torsdagen och 1.20 på fredagen, men känns Geof inte helt hundra (vet ej hur mycket han hoppat på gräs innan han kom till mig) så går jag ner en/två klasser bara. Det finns alternativ, så inget är spikat än. Godnatt från en mycket mycket trött Emmy

Från hoppträningen igår. Geof var väldigt fin och hoppade superbra!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas