emmylaursen!

Anmälningar för resterande del av säsongen

Tävlingsplaneringen är gjord för sista delen av 2018- åtminstone fram till oktober. Jag åker nästa helg till Säterbygden med Stokes som ska få gå en liten klass på lördagen och Geof som ska få gå två klasser på söndagen. Två veckor efter det åker vi över dagen ner till Sundbyholm och jag rider två klasser, båda avd.A. Anledningen till att vi inte är i Sundbyholm fler dagar är för att jag ska till Karlstad veckan därpå som ni ser och rider två dagar där istället. I Karlstad kommer jag också starta avd.A för att få mer rutin på det. 

Veckan innan jag fyller år är det tävling i Falun och jag anmälde oss till två klasser, vi får se hur det blir med den tävlingen. Eventuellt kanske jag bara rider en klass och går ner i höjd mot säsongens slut eller hur jag gör. Men anmäld är jag så får vi se sedan vad vi hittar på! En tävling som jag inte anmält mig till än är Grevagården som är i mitten av november. 

Målet för detta året är att rida fler 120 och få till stadiga rundor och rutin för både min och Geofs del. Mycket fokus bara på skolrundor och att det ska genomsyras av BRA ridning.

27 augusti 2018 12:00 | Geof |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas