emmylaursen!

23:58

Vaknade imorse av ett riktigt dunder, trodde det var en lastbil som körde förbi i full fart utanför oss först. Men nej, ett oväder utan dess like hade vi här imorse och det gjorde väl egentligen ingenting i och med att vi ändå hade planerat en liten shopping-förmiddag. Det blev en tur till Borlänge för att köpa gräsbroddar till Geof som jag ska se till att skruva i/prova här i veckan och vi passade även på att äta när vi ändå var där. Thaimat är en favorit och framför allt om det är buffé, hehe.

Geof fick vila idag men jag tömkörde Chico (Malins häst) som jobbade på superbra. Roligt att arbeta med lite andra hästar i mellan åt också. Stokes hade även han vilodag och när vi kom för att plocka in dom var de helt tokiga. På det hela så blåste det ute = galna hästar som ville in. Vet inte riktigt vad som flög i dom, men mer vilda än tama var dom alla tre. Väl inne i stallet stod dom som små ljus igen.. 

Tacos serverades här hemma till middag och sedan spenderade jag kvällen med Anna som jag inte träffat på alldeles för länge. I höst kommer det ut många bra skräckfilmer, så då blir vi stammisar på SF i Falun igen. Annars så tänkte jag försöka få lite sömn nu, då vi dels har morgonfodringen av hästarna imorgon och det är även dags för hoppträning för Geof. Hoppas att vi kan få en bra känsla inför Borlänge nästa vecka!

Ryttarinspirations foto.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas