emmylaursen!

Vårstädning och promenad

Idag har det då varit en riktigt lång dag. I förmiddags var jag hos Geof där vi dels städade ur sadelkammaren, men även pysslade med en hel del annat. Jag och två tjejer till red ut en sväng och Geof var riktigt glad över att få ut och galoppera. Det tillsammans med lite vårkänslor resulterade i ett och ett annat bocksprång. ;) Nu är det dessutom så pass varmt så att det kan gå helt utan täcke och visst är det enklare när man inte sa hålla på med en massa täcken fram och tillbaka. Sedan hade jag även en del saker sedan helgen att plocka reda på, så som alla täcken vi hade med oss.

I och med att Stokes gick i ridhuset igår så gick vi ut på en promenad i eftermiddagssolen. Snart har nog ridbanan torkat helt också så vi kan börja rida på den och då ska vi komma igång med mer markarbete för hans del också. Men tills dess är det tyvärr lite svårt att hitta på något riktigt, man måste typ upp till ridhuset om det ska bli något "riktigt" jobb. Aja, bara ridbanan blir bra kommer allting bli så mycket bättre!

Imorgon är jag även ledig innan jag har en helg full med jobb framför mig. Det är tanken att jag ska markarbeta Geof imorgon och rida ut på Stokes. Håller tummarna för att solen är med oss hela dagen.

Finaste finaste 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas