emmylaursen!

Styrketräning för oss båda

Hej! En lång dag börjar gå mot sitt slut. Jag och mamma var hos Stokes imorse och jag red ut en sväng, såhär dagen efter behandling. Fortfarande lika kasst överallt, så vi skrittade en liten kort runda bara. Sedan åkte vi ner till Geof och pysslade med honom samt byggde fram. Idag var det nämligen dags för träning för Linda igen! Så spännande och en mycket givande träning. Vi analyserade filmen från 110-klassen i helgen som var och kom fram till saker vi behöver jobba vidare med. En av de sakerna vi byggde fram idag var det ni ser på bilden (kombination bestående av fyra stycken räcken). Han var riktigt svettig och trött efter passet, men han gjorde den även superbra.

Träffade sedan en kompis en sväng på Waynes inne i stan och tog en liten eftermiddagsfika. Hästar, tävlingar och meeting var självklart de enda samtalsämnena. Svårt att veta vad man ska prata om när det är två hästtjejer.. ;) Så fort jag satte mig i soffan när jag kom hem från stan var jag så trött.. Det var som att all energi försvann på en gång, vilket resulterade i en kväll i soffan. Inget fel med det heller egentligen.

Imorgon- Geof ska joggas, får se exakt hur jag lägger upp det med tanke på vädret. Litar inte riktigt på det som står i appen. Sedan jobbar jag 12-21 (äntligen blir det jobb igen!!!) och vad jag ens orkar med efter jobbet får vi se. ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas