emmylaursen!

Smuts och grus = vår

Då var det min tur att bli sjuk. Det är inte så farligt dock, mest ont i halsen/huvudet och täppt i näsan. Man får göra så gott man kan, men igår efter jobbet var jag helt slut. Det blev en väldigt intensiv dag igår. Hade först morgonfodringen hos Stokes, åkte sedan hem och åt en snabb frukost innan vidare ner till Geof. Jobbade honom på utebanan som äntligen hade tinat upp. Han kändes fin och med lite vårkänslor i kroppen så blev det lite svårt att hålla all energi inne ibland. ;)

Var hemma igen lagom till lunch och gick till jobbet vid klockan fyra. Kom hem strax efter klockan nio och då fanns det inte mycket energi kvar. Emil var så gullig och hade gjort i ordning middag och dukat upp allt, så det var bara att sätta sig och äta. Sedan la jag mig i soffan och sov från och till i någon timme innan det var dags att ge upp. När man är sjuk så känner man verkligen hur kroppen bara töms på energi..

Idag var det sovmorgon (vaknade klockan åtta och kunde inte somna om) men satt säkert och småsov i soffan i 1.5 timme efter. Stokes och jag var ute på en tur idag i skogen och det blev liten galopp till och med. Ja, ni ser ju själva hur han såg ut efteråt... Äh, kul var det i alla fall ;) Kollar för fullt på världscupen nu och tänkte att jag skulle ut och gå en promenad i eftermiddag.

Ha en trevlig söndag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas