emmylaursen!

Planering planering

Nu börjar allting dra ihop sig och såhär ser veckan ut för mig och hästarna:

Måndag: Stokes ska få göra något lättare arbete. Geof ska ridas ut och avsluta i ridhuset för att känna igenom allting tills på torsdag när vi åker. Vill att han ska kännas fräsch och jag kommer även sakta men säkert börja packa samt köpa in det sista som behövs innan avresa.
Tisdag: Tanken är att båda hästarna ska få gå något markarbete. Stokes får vi avvakta och se med, då jag misstänker att vi behöver vara uppe i ridhuset och det kanske inte är ledigt. Geof ska i alla fall få jobba över bommar.
Onsdag: Om allting går vägen är det hoppträning för båda hästarna. Stokes får gå mer, medans jag mest ska checka av det sista med Geof.
Torsdag: Rider Stokes på förmiddagen. Beror lite på om det blir hoppträning eller inte kvällen innan, men förmodligen en uteritt. Geof ska joggas innan avfärd mot Sundbyholm!
Fredag: Sundbyholm, rider 100 cm med Geof.
Lördag: Sundbyholm, rider 90 cm och 100 cm med Geof.
Söndag: Sundbyholm, rider 95 cm med Geof. 

Om allting går bra blir det eventuellt klassbyte på lördag/söndag, men det återstå att se. Det som kommer först är att han ska kännas pigg och glad, samt att inte allt för mycket energi ska gå åt till allt runt omkring. 

Bildresultat för sundbyholm summer games

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas