emmylaursen!

21:54

Söndagskväll och en ny vecka framför oss. Lite om gården; Geof gjorde två superfina banor som jag är nöjd med. I första klassen som var 100 cm så fick vi ett litet retligt tidsfel då jag plockade bort för mycket galopp på vissa ställen istället för att rida fram honom, men det är sånt man lär sig av! Felfri på hinder i alla fall och en bra känsla inför 110 cm som jag var sjukt nervös inför. Det blev inte bättre av att det (i mina ögon) var ganska rörigt på framhoppningen. Vi genomförde debuten i 110 cm med 3 bommar ner, vilket ändå känns helt okej i och med att han redan gått en klass och vi aldrig tävlat 110 cm förut. Tycker ändå att han gjorde det med en sån bra attityd rakt igenom!

Idag har det varit en lugn söndag. Jag och Emil åkte en sväng först till Falun och sedan en sväng även till Borlänge. Jag lämnade in min telefon för att byta batteri som gick på 50 minuter! Riktigt smidigt och nu lever den förhoppningsvis lite längre. I Borlänge sprang vi dels in på IKEA (min idé hehe) för att köpa nya dricksglas. Vi såg även då en serie utomhusmöbler som vi tror skulle platsa fint på balkong tills i sommar. Även en ny tv på Elgiganten fick det bli.

Stokes var inte speciellt glad att behöva motioneras idag och jag förstår honom. Det regnar från och till hela dagarna, är plusgrader med ändå lite småkallt och grått ute. Imorgon kommer equiterapeuten ut och ska behandla honom!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas