emmylaursen!

Kaos på jobbet igår och trött idag

Hej hörrni. Igår hade jag fullt upp.. Jag gick upp vid halv sju och åkte direkt in för att lämna Emils bil på service. Som lånebil undertiden fick jag en ny Nissan Qashqai som inte alls var så dålig! Jag kom inte riktigt överens med den ibland, det var en automat och jag tyckte den växlade lite konstigt. Oavsett så var det en fin bil som såg ut en liten skalbagge. När jag hade lämnat bilen på service åkte jag hem, åt frukost i lugn och ro innan jag begav mig till jobbet. 

Det var total kaos på jobbet igår. Det var långa telefonköer, svarade man på ett mail så kom det in två. Det kändes som att man trampade vatten men till slut blev allting gjort och klockan 16 när jag slutade var alla mail svarade på. Det var bara fullt ös och hämta ut Emils bil, sen till stallet och rida två hästar. Båda var pigga och glada! Idag ska de få en lugnare dag för imorgon blir det lite hoppning på banan.

Idag slutade jag 15.15 på jobbet och det var riktigt skönt, speciellt när det är fredag. Jag och Emil ska gå ut och äta, sen händer det inte så mycket mer. Som sagt, hästarna ska hoppa imorgon och jag ska upp och släppa ut dom. Sen får vi se vad lördagen har att erbjuda!

Hoppas ni får en fin fredagkväll,

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas