emmylaursen!

Tidiga mornar och sena kvällar

Go'kväll! Jag ligger i sängen och ska precis till att sova. Det har varit en lång dag idag, trots att det inte ens var nära gårdagen när jag gick upp 05.15 och somnade vid 22.30.. Det var dock värt det då tjejerna var här på en liten kvällsfika. Mysigt som alltid och mycket skratt i vanlig ordning. Jag har idag jobbat och ridit Stokes samt promenerat Geof tillsammans med mamma. Geof verkar bara bli bättre och bättre, så imorgon ska jag sitta upp och känna mig för. 

De senaste veckorna har jag jobbat väldigt mycket. Jag är anställd på 85% men har jobbat några timmar mer, vilket jag känner att jag verkligen inte hinner med. Jag hinner inte med på vardagarna att göra något här hemma (städa, tvätta), hinner inte med mig själv (egentid, träffa tjejerna, Emil osv) och hästarna får alltid ridas sent på kvällarna. Visst, att hästarna får ridas på kvällen får jag ju bara leva med, men att jag inte hinner med mig själv är inte bra. Från och till så kan jag må dåligt över att det blir för mycket i huvudet på mig. Det blir mycket runt omkring som till slut bara blir en enda röra. Därför har jag beslutat att från och med början av december gå ner i tid. Jag vill verkligen jobba kvar då jag trivs så bra och gillar arbetsuppgifterna. Någonstans så måste man ändå prioritera sig själv.

Sen har våren kanske lite mer överraskningar, we will see. Just nu så tar jag bara en sak itaget och försöker att inte få panik över minsta lilla som går fel.

Godnatt och kramis till er, 

Snart är han tillbaks!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas