emmylaursen!

Täcken hit och täcken dit

Jaaaa klockan sticker ju iväg som alla andra dagar. Jag har jobbat idag (precis som vilken annan svensson) men slutade idag kvart över tre vilket gillas väldigt mycket. Jag åkte på jakt efter ett nytt reflexländtäcke till Geof och hittade dessutom ett! Lyckades även köpa ett stalltäcke som jag trodde skulle vara bra men icke sa nicke. Självklart hade jag lyckats köpt ett linertäcke som saknade maggjordar. Imorgon på lunchen blir det därför en sväng till Granngården igen och lämna tillbaks det och köpa ett nytt. 

Geof var trött idag. Det märktes att krafterna tog på honom igår. Han var seg och lite slö att rida, men slappnade ändå av när jag joggade honom i skogen. Sen passade jag och mamma på att lastträna lite och det går framåt vilket är superroligt. Sen gav ju gårdagen felfria tävlingsdebut en liten knuff också, så man inte känner att allt är en börda jämt utan man fick ett litet kvitto på all träning. Stokes fick gå en liten promenad och till och med han tyckte det var kalls ute så han travade tillbaks på vägen hem till stallet. ;)

Imorgon jobbar jag till klockan sex vilket inte alls är något jag ser fram mot. Jag gillar ju mitt jobb och så, men det är bara så segt att jobba så långa dagar ibland. Geof ska gå på ridbanan är tanken och Stokes också. Mina två favoriter <3

Godnatt!

Ulla Lingvalls foto.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas