emmylaursen!

Små steg framåt

Hej på er! Är allt bra med er? Igår var jag helt D.Ö.D efter jag kom hem från stallet. Jag orkade inte ens laga mat, utan åt en banan och tog en dusch sen gick jag och la mig. Jag red Geof på ridbanan igår och mamma hade lagt fram lite bommar som jag jobbade med. Det var travbommar och sedan var det två bommar på en volt. Han var väldigt spänd i början och kollade på allting runt omkring, men till slut kom han till ro. Jag varierade mycket, höger-vänster, volt-fyrkantsspåret, vände huller om buller, avsaktningar och allt jag kom att tänka på. När han hade gjort travbommarna bra några gånger i varje varv så jobbade vi lite mer med galoppbommarna. 

Framförallt i vänster varv så känner jag att han är svag i galoppen och det är något som jag behöver jobba vidare på. Jag gör så mycket som jag känner att han orkar med, sen byter jag varv eller bryter av. Jobbar alltid mot gränsen men inte över den, för det är oftast då det spricker. Jag gör mitt bästa och försöker stärka honom lite till för varje ridpass som vi gör. Han var lagom trött när jag promenerade med honom idag så gårdagens ridpass tog nog lite på krafterna.

Stokes fick gå en tur ut igår och idag red vi till travbanan och jobbade lite (i regn). Jag har verkligen lärt mig att uppskatta Stokes på ett helt annat sätt nu när jag har Geof. Innan kunde man tycka att han var en ponny som gjorde det han skulle och that's it. Nu däremot så är det så SKÖNT att bara kunna sitta upp på en häst som bara går som tåget, man behöver inte tänka så mycket som man behöver när man rider Geof.

Regn och skitväder idag... Emil kommer hem (bästa på hela dagen as usual) och jag har köpt thaimat vi ska äta innan det blir storshopping på Ica Maxi som är vår nya rutin på torsdagskvällarna.

Vad ska ni göra ikväll?

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas