emmylaursen!

Orbaden spa & resort // Min födelsedag

Godmorgon! Måndag igen och vi laddar upp för en ny vecka. Min helg och födelsedag har varit hur bra som helst! Jag är verkligen så nöjd med allting. I lördags gick vi en promenad med Geof och jag fick hjälp med Stokes. Efter det hann vi hem och vända innan det var dags att åka igen. Jag hade som sagt ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra, men såklart hade jag mina aningar när jag skulle ta med badkläder.

Det blev en 2 timmars-bilfärd till Vallsta som ligger en bit utanför Bollnäs, mot Ljusdal. Ett litet mindre spa med sviter, vanliga rum och lägenheter. Emil hade slagit på stort och det blev en svit som var så fin! Vi hade massage vid klockan 16 och middag vid klockan 20. Jag var som en överkokt spagetti efter massagen, kunde knappt gå riktigt.. Middagen blev kantarellsoppa till förrätt och älgrygg till varmrätt. Ovanligt och gott. Efter middagen blev det upp till rummet och sov som två stockar till klockan åtta morgonen därpå.

Vi hann lägga oss i bubbelpoolen en sväng innan det var dags för hemfärd. Jag är verkligen så lyckligt lottad som har Emil som tar sig tid och fixar sånt här till mig. Jag är verkligen riktigt tacksam för allt han gör. 

Stokes gjorde en bra dressyrträning och Geof var duktig att lasta. Dock är han varm i båda framhovarna så hovslagaren måste komma ut och dra ut felaktiga sömmar/slå om skon. Men nu är det back to basic som gäller med jobb 9-18! Hoppas att ni får en underbar dag.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas