emmylaursen!

Mentalt slut

Igårkväll fanns det inte en droppe energi kvar i mig. När jag klev innanför dörren till lägenheten var klockan 23.30 och det hade varit en riktigt lång dag. Först jobbade jag 9-18 vilket i sig inte är något konstigt. Efter jobbet var det hem en kort sväng, kastade i mig lite mat innan jag åkte till stallet. Stokes var först ut och det blev en tur ut i skogen. Dock tycker jag verkligen inte om det för man kan ju möta allting, speciellt älgar. Mamma har köpt hem nya pannlampor så nu är det dock lite bättre.

Geof fortsätter att vara en berg-och-dal-bana. Lastningen till ridhuset gick helt okej och passet i ridhuset lika så. Han var duktig, längde sig fint i traven. Just nu jobbar jag mycket på att han ska bli starkare i kroppen, främst vänster varv. Fokuserar mycket på att det ska vara ett bra tryck i traven/galoppen så kan man jobba vidare därifrån. Men lastningen hem var kaos och jag orkade verkligen inte med det. Han går in, precis när man ska stänga så blir det att han ska backa ut. Efter många om och men fick vi ge upp då jag insåg att det skulle ta alldeles för mycket tid och både jag och mamma skulle jobba idag.

Mentalt sett så är detta riktigt riktigt jobbigt och ibland så frågar man ju sig om man verkligen klarar av det. Ena dagen går han som en klocka, andra dagen blir det bara pannkaka av allting. Idag blir det därför lastträning och en promenad, mestadels för att jag ska smälta allting själv. Just nu så känner jag helt enkelt att det är den bästa lösningen.

Ska åka till stallet en sväng, vi hörs efteråt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas