emmylaursen!

Lördagsjobb

Äntligen helg och det inviger vi med jobb, hehe. Idag sov jag tills alarmet ringde vilket är väldigt ovanligt då jag brukar vakna typ en timme innan jag ska gå upp. Blev frukost tillsammans med Emil innan jag åkte mot jobbet. Jag provade även min nya highlighter som jag köpte igår på Kicks och är jättenöjd med den! Den kommer rån Dior och jag är väldigt nöjd med de produkter jag köpt därifrån. 

Men vem har beställt vädret är min fråga? Här i Borlänge regnar det och är kallt, samma sak hemma och jag hoppas att det inte kommer regna när jag ska rida. Jag sitter och funderar hur jag ska göra med ridningen idag.. Underlaget på banan skulle vara okej och det känns ju bäst om jag skulle ha ridit dit, men att rida ut är också bra så jag är lite kluven. Sen ska Geof duschas och jag ska pyssla med lite grejer tills imorgon.

Det är Rättviks marknad dessutom denna helgen men den finns det tyvärr ingen tid till att gå på.. Tycker det är lite mysigt att strosa omkring där och bara kolla på alla grejer, självklart äta en belgisk våffla eller två också ;)

Nu är rasten slut så jag ska fortsätta jobba lite i nån timme till, sen blir det hemgång!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas