emmylaursen!

Helgen kommer bli 10/10

Det är redan tisdageftermiddag och jag tycker att dagarna bara springer förbi. Idag har varit en lite halvt jobbig dag på jobbet, många har ringt in och varit upprörda osv men det viktigaste är att man inte tar åt sig. Oftast är det vi som får ta skiten då vi på supporten är lättast att få tag i. Hur som helst så ska jag åka till Jenny på Blink Beauties i Falun och fixa mina fransar. Hon satte nyset på mig för ungefär 1 år sedan och sen dess har jag bara gått till henne. Nu har jag dock gått över till volymfransar då jag tycker det är snyggare.

Hur som helst. Idag ska Geof vila men lasttränas och Stokes får åka upp till ridhuset en sväng. Vi ska åka upp med han i transport efter lektionerna har slutat vilket är klockan 21.00 ikväll, yeeey. Geof var så duktig igår, både med hovslagaren och lastträningen. Självklart så krånglar dörren istället när vi skulle stänga bakom honom så vi fick improviera lite, men mamma ska ha fixat det nu förhoppningsvis.

Kan inte säga detta nog men jag fyller år på lördag och jag och Emil ska åka iväg. Vart har jag ingen aning om, utan Emil har koll på allt. Han är ju världens sötaste som planerar och fixar med min födelsedag! Är helt säker på att den kommer bli så bra.  

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas