emmylaursen!

Helg & tävling

Då är snart denna dagen avklarad.. Det har varit en lång fredag. Jag jobbade 9 - 18 idag och alltså förmiddagen var det segaste jag varit med om. Tittade på klockan, jobbade lite och tittade på klockan igen så hade det gått typ 5 minuter.. Annars när man hamnar i samtal så sticker klockan iväg ruskigt snabbt. Eftermiddag gick som tur fortare och jag hade ett paket att hämta ut påvägen hem. Det var Geofs nya regntäcke som hade kommit, det tog ungefär 2 veckor att få ländtäcket. Lite seg leverans tyckte jag.. Hur som helst så låg det bra i alla fall och det var det viktigaste. Åkte även och pussade lite på de båda hästarna. Den ena mer galen än den andra ;)

Imorgon ska jag jobba, sen blir det fullt ös hela eftermiddagen och kvällen. Jag ska motionera Stokes och Geof, tvätta Geof och putsa grejer för båda hästarna. Eventuellt ska jag och Emil ut och gå med några bekantas hundar på kvällen också då de och mina föräldrar är iväg på 60 års kalas. 

Hörrni på söndag smäller det!! Geof ska få göra sin tävlingsdebut med mig och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös. Imorgon ska jag rida honom på banan åtminstone och eventuellt lägga fram lite bommar bara för att känna så man har allting under kontroll tills söndag. Men jag ska vara ärlig, klart man tänker på att han kan resa sig upp från ingenstans och jag vill ju inte åka av. Trots allt så är det viktigaste känslan och det är så oerhört svårt med Geof men vi kämpar på.

Godnatt så hörs vi imorgon.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas