emmylaursen!

Bra känsla igen

Hej på er! Jag hoppas att allting är bra med er. Idag och även igår har det varit så himla fint väder, trots kalla mornar. Imorse när jag åkte till Geof och red honom på ridbanan innan jobbet var det 4 (!!!!) grader ute. Fick till och med lov att skrapa rutorna på bilen. Hur som helst, Geof skötte sig riktigt bra på ridbanan. Jag började ganska direkt att trava för att han skulle slappna av och komma till ro. Det blev trav i båda varven, några galoppfattningar och sedan klapp på halsen och sedan hoppade jag av för att gå med honom ner.

Jag red inte alls länge, var nog närmare 20 minuter. För mig är dock känslan och kvalitén i arbetet betydligt viktigare än att man ska nöta på ridbanan i en timme bara för att. Det har varit lite knackigt med Geof från och till den senaste tiden, det är en svår häst och jag vet vad jag har köpt men ibland önskar man bara att det kunde rulla på ;) Ser fortfarande fram emot tävlingsdebuten på söndag som jag tror kommer gå som en dans!

Åkte på mer jobb gjorde jag dessutom. Hemtjänsten behövde hjälp idag så jag får hoppa in 17.30-21.00. 3,5 timme känns inte så farligt. Sen blir det hem, pussa på Emil som även kommer hem (bästa dagen i veckan) och det blir nog storhandling på ICA Maxi ikväll också skulle jag tro. Tacka högre makter för att de har öppet till 22!

Hörs senare!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas