emmylaursen!

Våfflor & morgonrock

Godmorgon! Igår blev det väldigt sent innan jag kom hem från stallet och hoppträningen med Geof, men vilken träning han levererade! Hur som haver, jag fick rycka in på jobbet några timmar på morgonen och sedan blev det en powernap och lite lunch hemma. Det är så mycket snö här hemma nu, på både gott och ont. Jag kunde longera Stokes igår och han frustade så nöjt så. Longering är det som står på schemat resten av veckan så vi ser att magen fortfarande fungerar som den ska när vi sakta men säkert sätter igång honom.

Men Geof, han var helt otrolig igår- på ett bra sett alltså. Han gick rakt in i transporten, vilket är ett väldigt stort framsteg. Som vi har tränat med lastningen alltså. Från att det har tagit tre timmar till att ta fem minuter. Jag säger inte att det är helt problemfritt. Nästan gång vi ska åka kanske han får för sig att det inte alls är så roligt. Hur som helst, han stod som ett ljus i transporten och väl framme var han lite halvt uppstressad då det rasade snö från transporten och taken runt omkring. Så fort vi fick på grejerna gick jag in med honom och han blev genast lugnare.

Träningen gjorde han så bra! Min tränare, Åsa, hade gjort Lottas övning från clinicen men med en liten annan twist. Dock var övningen riktigt givande och Geof gjorde det riktigt bra. På några linjer orkade han inte riktigt korta ihop sig, men det gör ingenting för han gjorde det bra ändå. Jag måste bli bättre på att vara mer klar från en sväng, framförallt i vänster varv och inte bli fast i handen så han kommer in snett. Geof va pigg och glad, trevlig att jobba med och genomförde den bästa träningen hittills. När det var dags att åka hem trippade han så glatt i transporten. Det var verkligen så himla roligt!!

Idag ska jag som sagt longera Stokes och tänkte rida ut en sväng på Geof om vädret tillåter. Sen ska jag pyssla lite här hemma innan Emil kommer hem ikväll.

Vad jag ska ge mig in på senare idag.. Hehe

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas