emmylaursen!

Unghästen & den lilla ponnyn

Hej på er! Idag har det varit en riktigt riktigt seg söndag. Dels så somnade jag i soffan igårkväll (det börjar bli standard nu) och missade slutet på Geostorm. Fick dock se om slutet imorse och det var en väldigt bra film! Hur som helst, vi var uppe till hästarna imorse och gav dom mat, fixade lite och sedan åkte vi hem. Vi var hemma igen vid kvart över sju och jag hade riktigt ont i huvudet så jag gick och la mig igen. Vid kvart i tio kommer Emil in och säger att det är nog dags att gå upp och äta lite frukost. Det var helt underbart att få sova lite mer än två timmar efter stallet. Det gör mer än man tror.

Geof var (precis som jag trodde) en energibomb, men kom ändå till arbete. Jag jobbar mycket med att kunna korta ihop honom så han kan använda bakbenen och arbeta i en stadig galopp i en något högre form. Jon är så himla bra på att se de små detaljerna och att se vad man behöver träna mer på. Men samtidigt får man inte heller bara krympa ihop Geof hur mycket som helst, för så mycket orkar han inte än. Det är fingertoppskänsla som gäller när man rider honom. Vi fick även till en hel del bra arbete i vänster varv som är hans svåra varv.

Stokes äter sin lilla medicin och går på sina promenader. Imorgon ska jag ringa till veterinärkliniken igen och stämma av med dom hur det går med Stokes, vad/hur mycket han äter osv. Det känns riktigt bra att man har veterinärer bakom sig som verkligen bryr sig och inte bara ger en häst lite medicin och hoppas på det bästa.

Men imorgon är det tillbaks till jobbet, 9-14.30 och som det ser ut nu ska Geof till ridhuset en vända till. Stokes är det lite oklart än vad han ska göra, vi får se vad veterinärerna säger. Troligtvis blir det lite longering!

Hoppas att ni får en bra söndagkväll, så hörs vi imorgon!

Detta möttes man av lite då och då denna helgen.. Ska det snöa får det väl åtminstone snöa så pass mycket att det ligger kvar..

Woken som jag lyckades rätt bra med igår. Wokmix med grönsaker, nudlar, kyckling, fläskfilé, räkor (ja, en udda med god blandning) och lite annat! Snabbt och enkelt.

Kvällsläsning!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas