emmylaursen!

Två lediga dagar

Hej hörrni, allt bra med er? Som sagt, igår var jag, mamma, Clara och Erica på clinic för Lotta Björe. En riktig bra clinic som jag skrev igårkväll och mer relevant än någonsin eftersom första gruppen var unghästar och jag behöver dela lite inspiration på övningar och även prata med Lotta, vilket jag fick. Jag förklarade för henne vad jag tycker är svårt med ridningen på Geof och jag fick väldigt bra tips. Sen ska jag rida övningen unghästarna gjorde på clinicen väldigt mycket, främst nu i vinter.

Idag var det snökaos (alltså verkligen snökaos, inge Stockholms-kaos). Det har snöat nästan en halv decimeter och jag var glad över att jag slutade jobbet tidigt, så jag hann före alla köer genom Borlänge och dessutom hade de skett en trafikolycka strax efteråt att jag kom hem. Men som sagt, det har snöat mer eller mindre hela dagen men samtidigt inte varit så himla kallt. Stokes fick vila idag och Geof fick gå på en promenad, så långt vi kunde gå med tanke på fyrhjulingar och andra maskiner som var i fullt gång. Jag håller tummarna att vi kommer iväg på hoppträning med Geof imorgon och att vägarna inte är alldeles för dåliga.

Imorgon och på torsdag är jag ledig- så skönt. Förhoppningsvis blir det två sovmornar och bara en massa pyssel här hemma.

Hörs imorgon!

Övningen som de va på clinicen

Köpte detta på Espresso House och det var värt varenda krona!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas