emmylaursen!

Laddar om

Då var denna lördagen förbi också. Igår var jag redo att gå och lägga mig redan när klockan var kvart över sju, jag var helt slut i både kropp och huvudet. Imorse var vi uppe till hästarna och fixade allting med dom. Jag passade även på att gå en promenad med Stokes på morgonen innan vi åkte hem och åt lite frukost. Min plan var att rida upp Geof till ridhuset när det var ljust och allting gick vägen idag. Vi hade även lite galoppbommar som han fick jobba över och han fick minsann jobba en hel del, vilket är bra för honom.

Hela eftermiddagen hade vi ingenting riktigt planerat utan vi gjorde lite de vi kände för. Det blev lunch hemma och fika med pappa innan vi åkte en sväng till Borlänge. Jag tänkte köpa ny dator nu under Black Friday, men jag tror jag väntar ett tag till ändå. Jag vill gärna köpa en MacBook, men har hört lite blandade meningar om dom. Samtidigt kan man få en minst lika bra dator för några tusenlappar billigare så ja, vi får se hur det blir.

Nu på kvällen blev det wok som jag lyckades riktigt bra med. Det blev nudlar, kyckling, fläskfilé, räkor och allt möjligt men riktigt riktigt gott samt att det är väldigt enkelt att göra. Vi avrudar nog kvällen med lite film innan vi går och lägger oss. Imorgon blir det samma upplägg- promenad för Stokes och ridhuset för Geof.

Hörs imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas