emmylaursen!

Catch up

Hej hörrni! Jag var uppe tidigt imorse och jag drog mig verkligen för att gå upp. Somnade så sent igår och fick inte många timmars sömn, så ikväll måste jag åtminstone försöka sova i någorlunda tid. Jag promenerade Geof imorse i -6 (!!) grader och var som en isklump när jag kom hem. Det blev hem en snabbis innan jobbet och ja, jag slutar om cirka en halvtimme. Tänkte åka hem och byta till min bil och sedan åka till affären. Dels behöver jag handla en del grejer tills torsdag men även frukost då vi inte har något hemma.

För övrigt så har det snöat i Borlänge i typ hela dagen. När man kollar ut genom fönstret mot IKEA så ser man folk som ramlar omkring på parkeringen så det är nog halt så det räcker till och blir över. Tur att Geof fick brodd igår och Stokes skruvar jag i på imorgon. 

Frida kommer hem en sväng till mig ikväll och ska snacka om livet. Hon och jag gick samma idrottsinriktning på gymnasiet och hon är (som jag) tokig i hästar. Själv har hon två storhästar som hon tävlar upp till 1.40 m på om jag inte minns helt fel.. Ska bli kul i alla fall att träffa henne igen och bara ta en kvällsfika och filosofera om livet!

Vi hörs imorgon,

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas