emmylaursen!

22:23

Idag var jag hemma från stallet vid halv sju, igen?? Det som är det roliga är att jag vet verkligen inte vad jag ska göra när jag har tid över på kvällen, då jag som sagt är van att komma hem sent men absolut det är ett medvetet val. Ikväll lyckades jag dock vara lite mer produktiv än igår, hehe. Jag har städat lägenheten, fixat lite med middagen tills imorgon då jag kommer hem vid halv nio/nio och Emil vid halv tio. Det vill säga, middagen blir riktigt sen imorgon och det måste gå fort att tillaga den.

Idag vände vi på steken istället när det gällde hästarna. Igår fick Geof gå en promenad och Stokes åka upp till ridhuset. Idag var det Geofs tur att åka till ridhuset och jag red ut barbacka en sväng på Stokes. Med Stokes igår fokuserade vi på upphöjde travbommar och idag fick Geof träna på den berömda "klockan". Vi hade bara bommar men det är verkligen så nyttigt och jag känner skillnaden från varv till varv. Han blir mer följsam och får verkligen jobba, så när vi åkte hem var det inga tjafs om att åka transport heller. ;) 

Onsdag imorgon och jag jobbar även då 9-14.30 vilket jag måste poängtera bara en sista gång är guld värt. Tanken är att vi ska hinna med att köra Geof till ridhuset OCH efter det åka med Stokes på hoppträning till Åsa. Därav kommer jag komma hem så sent, men då både jag och Emil är lediga på torsdag så känns det ändå helt okej.

Nu är det nog dags att gå och lägga sig. Trött och inte alls glad över att det är typ -11 grader ute..

Sista ridpasset på Geof i Skåne, Stall Karupslund. Magnus och Camilla (ägarna till Stall Karupslund) har gett mig så mycket värdefulla tips och råd när det gäller Geof och framförallt unghästhantering överlag. Jag är riktigt nöjd med att ha köpt Geof ifrån just dom och som sagt, all hjälp och vägledning jag fått!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas