emmylaursen!

Natural stop before you shop

 

Det jag tycker personligen är så bra med Rabble och deras tjänst är så smidig och bra att använda. Som sagt så har de rabattkoder till diverse butiker, det finns något för alla! Mina favoriter är rabattkoderna som finns för mode och kläder, bland annat Ellos och Chiquelle. Den rabatten som finns på Ellos ger dig 50% rabatt OCH fri frakt. Hur bra är inte det? Rabble har även massa andra rabatter, bland annat på Jotex, IKEA och Cervera för den som är intresserad av inredning. Passar perfekt för den som ska flytta hemifrån (som många i min ålder nu gör) och kan därför behöva lite ny inredning. Om man kan spara in några hundralappar (eller mer!) så är det inget man klagar på.

För mig och er andra som gillar djur så finns det även rabatter att få på Horze, Hööks och Arken Zoo. Supersmidigt att kunna få rabatt på internet istället för i butik då man alltid kanske inte har tid att åka iväg och handla. På väldigt många rabatter får man fri frakt dessutom! Det som jag fastnar mest för när jag använder Rabble är utbudet de har, det vill säga att det finns alltid något för alla. Smidigt och smart om ni frågar mig när allting finns på internet.

Jag tycker att det som skiljer Rabble och andra liknande företag åt är de har mer aktuella och roligare rabatter. Det är mycket som är anpassat till ungdomar och en del studenter, det vill säga inte bara en massa tråkiga rabatter som man aldrig använder. Som sagt så finns det mycket där som är användbart och jag tycker att ni borde åtminstone kika in dom. Ibland kan man hitta några riktiga guldkorn och ibland så passar det inte just en själv. Jag är en stolt del av Rabble och jag hoppas att ni kommer gilla dem lika mycket som jag!Bildresultat för rabble

// Inlägget är i samarbete med Rabble

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas