emmylaursen!

Svar angående storhästen

Fick en fråga för ett tag sedan där en tjej undrade om jag kunde dela med mig av lite tankar kring min nya häst och lite vad jag tänker köpa till honom. Vi har redan köpt benskydd och boots, eftersom han ska åka transport i det. Sedan kommer jag även att köpa ett täcke han kan åka i och jag har har en lädergrimma som går att spänna ut väldigt mycket så jag hoppas att den ska passa honom. 

Det som är prio-ett är ju sadel, träns, brösta, förbygel, benskydd och boots. Ett ländtäcke och ett svett/fleecetäcke också, även ett täcke som han kan ha utomhus. Jag kommer köpa de täcken han behöver i sommar först och sedan blir det mer shopping till vintern då han kommer behöva andra täcken. Han har storlek 155 på täcken, så att något av Stokes skulle passa finns inte på kartan ;)

Hans foderstat kommer att göras om till så att han får äta foder från Krafft, då han i dagsläget äter något special som enbart tillverkas och säljs i Skåne. Jag trivs med Krafft och de räknar väldigt bra på mängden kraftfoder hästen behöver, så jag kommer köra på det till Geof också. Det är väldigt skönt att kunna ha samma fodertillverkare till båda hästarna.

Samma bild men så mycket lycka <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas