emmylaursen!

Nu är det över

Ja, det var den studenten det. Herregud vilken vecka jag har haft med bra sällskap och sena kvällar. Det finns inte så mycket mer att säga än tack tack tack till alla er som har varit med denna veckan och till er som var med igår under min mottagning. God mat som mamma och moster hade fixat och dessutom väldigt god efterrätt. Jag kunde inte vara med tacksamt över de människor som jag har i mitt liv.

Nu är det över. Skolan är över, kanske för alltid eller inte. Det får vi se. Det enda som jag är säker på är att det är förbannat skönt att ha tagit studenten och att allting runt omkring är avklarat. På måndag börjar min introduktion till jobbet och sen är det midsommar i helgen. Veckan därpå  börjar jag jobba och det är ett lättnad i sig att veta att man har ett jobb att gå till. Om jag trivs så stannar jag nog kvar, annars kan man alltid söka nya jobb. Vi får se vart allting tar för riktning!

Stokes och Geof vilade igår (självklart) och idag fick de göra lugnare jobb. Geof hade ett litet sår på vänster bak (verkligen superlitet sår) men nojig som man är så blev det en promenad bara. Det blev en massa pyssel och pussar med honom istället. Stokes går och äter gräs hela dagarna och lever livet som den busponnyn han är. 

Ikväll ska vi käka ute och före det blir det minigolf! Hoppas att ni har en superbra lördag 

Han är verkligen allt. Fick världens finaste halsband av honom och han har hjälpt till med så mycket under dessa hektiska dagar. Är evigt tacksam för allt han gör för mig.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas